Kirpputorin ilmoittautuminen auki!

Noora "Neonuu" Raiskio

Hitpointin kirpputorin tavarailmoittautuminen on nyt auki!

Kirpputorille otetaan myyntiin kaikkea conin aihepiiriin liittyvää tavaraa: roolipelikirjat, lautapelit, nopat, pöytäpelifiguurit jne. ovat tervetulleita. Jokainen myytävä tuote on rekisteröitävä kirpputorijärjestelmä Kirppuun, ja sille tulostetaan kotona oma uniikki viivakoodi. Paikan päällä viivakoodit skannataan tavaran sisäänotossa, myynnissä ja/tai palautuksessa myyjälle.

Kirpputori on avoinna conikansalle lauantaina klo 12-20 ja sunnuntaina klo 10-16, ja sijaitsee myyntialueen yhteydessä Sorsapuistosalissa. Myyjäksi rekisteröityneet voivat tuoda tuotteita myyntiin alkaen lauantaina klo 10:00.

Tarkempaa infoa kirpputorista löydät täältä!

Kiinnostunut myymään tuotteitasi kirpputorilla?

Tästä Kirpun tavarailmoon!

HUOM. Kirppuun voi ilmoittaa tuotteita 1.3.2017 klo 23:59:59 asti! Tästä myöhästyneitä tuotteita ei valitettavasti voida ottaa myyntiin.

 

Nähdään conissa!

<3 Neonuu, kirppisvastaava

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti