Kirpputori

Kirpputori saapuu Hitpointiin!

Kertyykö nurkkiin kaksoiskappaleita ropekirjoista tai pelaamatta jääneitä lautapelejä? Onko noppia yllättäen ihan liikaa? Hitpointissa palveleva conikirpputori auttaa!

Kirpputori on kävijöille avoinna lauantaina 12-20 ja sunnuntaina 10-16, ja sijaitsee myyntialueen yhteydessä Sorsapuistosalissa. 

 

Myyjäksi kirppikselle?

Myyjämme hoitavat tavaroiden näytteilleasettelun ja myynnin, eli tavarantoimittajien tarvitsee vain tuoda tuotteensa kirpputorille ja käydä sitten tapahtuman lopuksi hakemassa myyntivoittonsa sekä myymättä jääneet tavarat.

Käytössämme on itse kotona tulostettaviin viivakoodillisiin hintalappuihin perustuva Kirppu-järjestelmä. Kirppu pyörii Traconin palvelimella, joten myyjät, eli ihmiset jotka haluavat tuoda tavaroitaan myytäviksi, tarvitsevat Kompassi-käyttäjätunnuksen Kirpun käyttämistä varten. Myytävät tuotteet kirjataan Kirppuun etukäteen, jonka jälkeen myyjä tulostaa kirjausnäkymästä hintalaput, kiinnittää ne hyvin myytäviin tavaroihin ja tuo tuotteensa Hitpointin kirpputorille. Kaikki myytäväksi tulevat tavarat viivakoodiskannataan kassalla ennen kuin ne laitetaan myyntipöydille, ja uudestaan, kun ne lähtevät pois, joko myytyinä tai tapahtuman lopuksi. Näin varmistetaan kaikille myyjille ja ostajille mahdollisimman luotettava ja joutuisa kirpputorielämys!

Tracon Hitpointin kirpputori toimii provisioperiaatteella. Provisio on 50 senttiä (0,5€) per myyty tuote, ja se peritään tavaranhakuvaiheessa. Provisiolla katamme Kirpun aiheuttamia kuluja, ja se peritään ainoastaan myydyistä tuotteista. Tällöin myyjän ei tarvitse huolehtia provision maksusta, jos tuote ei mene kaupaksi.

Tuotteita voi tuoda myyntiin lauantaina alkaen klo 10:00, ja myyntivoitot ja myymättä jääneet tavarat on haettava viimeistään sunnuntaina klo 18:00. Tavaraa voi tuoda myyntiin myös myöhemmin lauantain ja sunnuntain aikana, eikä kaikkea ole pakko tuoda myyntiin kerralla. Tärkeää on, että tavarat on kuitenkin rekisteröity ja hintalaputettu Kirppuun edellä kuvatulla tavalla. Kirpputori ei ota myyntiin hintalaputtomia tai rekisteröimättömiä tuotteita!

Tavaroiden rekisteröiminen kirpputorille on nyt avattu ja päättyy 1.3. klo 23:59.

Kirjaudu Kirppu-järjestelmään tästä!

<3 Kirppistiimi

 

P.S. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä kirppisvastaavaan neonuu@tracon.fi!