UKK

En ole ikinä pelannut edes Monopolia, onko Hitpoint silti minulle sopiva tapahtuma?

Varmasti on! Ohjelmassamme on kokeneille harrastajille soveltuvia turnauksia, mutta myös peliesittelyjä. Kävijät ja henkilökuntamme mielellämme opastavat uusien pelien pariin ja auttavat löytämään juuri sinulle sopivan harrasteen. Esimerkiksi moni lautapeleistä on hyvinkin helppoja oppia ja ovat silti tunneiksi hauskaa. Pöytäroolipeleistä löydät valmiita skenaarioita joihin osallistua, myös aloittelijoille soveltuvia. Pyrimme myös järjestämään eri kortti- ja miniatyyripelien demotusta, joissa on helppo tutustua uuteen peliin.

 

Mistä voin ostaa lippuja? Minkä hintaisia liput ovat?

Lippuja myydään etukäteen Kompassin lippukaupassa sekä tapahtumassa ovelta. Lipun hinta on 15 euroa. Myymme Hitpointtiin vain viikonloppulippuja. Löydät lisätietoja lipunmyynnistä täältä.

 

Onko tapahtuma läpi yön auki? Onko teillä majoitusta?

Tapahtuma on auki läpi yön. Myöhäisillassa meillä on vielä järjestettyä ohjelmaa ja pelaaminen varmasti jatkuu läpi yön! Kulku tapahtumaan viikonloppurannekkeella onnistuu läpi yön.

Myymme viime kerralta tuttuun tapaan majoituslippuja. Hinta perustuu Tampereen kaupungin veloittamaan kuluun majoittujasta. Tiedotamme majoituslippujen ostosta Kompassissa ja mahdollisuudesta ostaa majoitus vasta tapahtumassa lähempänä tapahtumaa.

 

Miten voin ilmoittautua pelinjohtajaksi? Entä pitämään puheohjelmaa?

Ohjelmahaku on alkanut ja pääset ilmoittamaan ohjelmaehdotuksesi täältä! Kannattaa ilmoittautua valmiin ohjelman sisältökuvauksen kanssa, jotta ohjelmatiimimme saa parhaan mahdollisen kuvan tarjoamastasi ohjelmasta.

Peliohjelman puolelta toivomme, että jo ilmoittautumisvaiheessa osaat kertoa meille käytettävän sääntöjärjestelmän, pelin sisältämiä genrejä ja kenelle peli soveltuu.

 

Tarvitsetteko vapaaehtoisia? Milloin työvoimahaku alkaa?

Hitpoint tarvitsee vielä työvoimaa! Haettavia tehtäviä ovat esimerkiksi majoitusvalvonta, ohjelma-avustaja, info sekä lainauspisteiden henkilökunta. Hitpointin työvoimahaku on auki toistaiseksi ja pääset lukemaan työvoimaedut ja hakemaan työvoimaksi täältä.

 

Tuleeko tapahtumaan myyntialuetta? Entä kirpputoria?

Molemmat ovat tulossa tapahtumaan! Kaupalliset toimijat ja pelisuunnittelijat voivat ostaa itselleen myyntipaikan, jolla myydä tuotteitaan. Jos olet kiinnostunut tulemaan myymään Hitpointtiin, ota yhteyttä hitpoint.sponsori at tracon.fi osoitteeseen.

Kertyykö nurkkiin kaksoiskappaleita ropekirjoista tai pelaamatta jääneitä lautapelejä? Onko noppia yllättäen ihan liikaa? Hitpointissa järjestämme pelikirpputorin, jonne yksityishenkilöt voivat tuoda myyntiin itselleen turhaa tavaraa. Lisätietoa kirpputorista Tapahtuma-välilehden alalehdestä Kirpputori!