Lipunmyynti

Lippuja Tracon Hitpointiin on saatavilla Traconin nettikaupasta. Sisäänpääsyyn molempina päivinä oikeuttavan pääsylipun hinta on 15 euroa. Yhden päivän lippuja ei ole myynnissä. Jäljelle jääneet liput myydään ovelta tapahtuman aikana, mikäli niitä ei yllättäen myydä etukäteen loppuun. Tiedotamme lipunmyyntitilanteen etenemisestä.
 

Nettikaupasta ostetun e-lipun vaihto rannekkeeseen on mahdollista tapahtumapaikalla lauantai-aamusta alkaen. 

Verkkokaupassa liput maksetaan suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla. Windowsin sähköpostipalvelimien (Hotmail, Outlook, Office365) kanssa on esiintynyt ongelmia lippujen toimituksessa. Käytäthän muuta sähköpostiosoitetta, jos mahdollista.

Tapahtumassa on myös tarjolla lattiamajoitusta läheisen koulun tiloissa. Lisätiedot ja hinnat löytyvät majoitussivulta, myös majoitusliput ovat ennakkomyynnissä nettikaupassa.

Osta ennakkolippu Traconin nettikaupasta!

Ovella maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.
 

Mikäli pääsylipullinen kävijä tarvitsee tapahtumaan osallistuakseen avustajaa esimerkiksi näkövamman tai liikuntarajoitteen vuoksi, voidaan avustajalle myöntää tapahtumaan vapaa pääsy seuraavasti: Pyörätuolia tarvitsevalle tai näkövammaiselle maksavalle kävijälle yksi saattaja veloituksetta. Paareja tai sairaalasänkyä tarvitsevalle maksavalle kävijälle kaksi saattajaa tai kuulovammaiselle kaksi tulkkia veloituksetta. Voit ottaa ennakkoon yhteyttä järjestäjiin esteettömän kulun ja kulkujärjestelyiden varmistamiseksi tai mikäli tarvitset avustajaa muista syistä. Järjestäjät tavoitat osoitteesta hitpoint (a) tracon.fi.