Myynti- ja markkinointimahdollisuuksia Tracon Hitpoint 2017:ssa

Tracon Hitpoint on Traconin sisartapahtuma, joka päätapahtumasta poiketen keskittyy rooli- ja lautapelaamiseen. Hitpoint järjestetään toista kertaa vuonna 2017, tällä kertaa emotapahtuman tavoin Tampere-talossa.

 

Myyntitila

Tracon Hitpointista on mahdollista vuokrata myyntipöytätilaa ja mainosmahdollisuuksia Tampere-talon infonäytöillä sekä tapahtuman internet-sivustolla. Tänä vuonna myyntitilat sijaitsevat Tampere-talon Sorsapuistosalissa.

Myyntitilat hinnoitellaan neliöiden mukaan seuraavasti: 

 

Neliöhinnat sisältävät seuraavat asiat:

 

Demotustarjous! Mikäli ostat tilaa vähintään 10m2, saat 50€ lisähinnalla kolme neliötä ja lisäpöydän demotuskäyttöön. Demotustarjous on tarkoitettu vain myynnissä olevien pelituotteiden peluuttamiseen ja esittelemiseen.

Yhden pöydän koko on 180 cm x 80 cm. Hintaan sisältyy myös tarvittava määrä tuoleja. Pöytien ottaminen ei ole välttämätöntä. Lisäpöydät maksavat 50€/kpl ja niitä voi hankkia myyntialueelle mahtumisen rajoissa. Alueelle voi tuoda omia pöytiä, telineitä, hyllyjä ja muita rakennelmia veloituksetta, mutta kaikkien rakennelmien on oltava turvallisia, eikä seiniin tule kiinnittää mitään. Rakennelmat eivät saa ylittää korkeudeltaan 3 metriä eikä niissä saa paloturvallisuusmääräyksistä johtuen olla kattoa (esimerkiksi päältä umpinaiset teltat ovat kiellettyjä). Kaikkien varastojen on myös mahduttava ostetun myyntitilan sisälle, varaa siis riittävästi tilaa myyjille ja varastoille. Yhden lisämyyjän sisäänpääsy koko viikonlopuksi maksaa 15€.

Pienin myytävä alue on 2 m x 2,5m. Alueiden minimisyvyys on 2 m, suositeltu syvyys vähintään 2,5 m. Paikkatoiveita voi esittää, mutta huomioittehan, ettei kaikkia toiveita voida toteuttaa. Karttaan saattaa tulla pieniä muutoksia alueiden muotoja ja kokoja koskien.

Pienkustantajilla on mahdollisuus ostaa puolikas minimitilasta, eli puolet pöytätilasta. Tähän kuuluu yksi myyjän sisäänpääsy. Toisen puolen pöydästä voi sopia itse jonkun toisen pienkustanjan kanssa, tai tapahtuma voi katsoa siihen jonkun puolestasi.

 

Mainokset

Ostaessasi neliötilaa myyntipöytäsalista vähintään 1000 euron edestä, saat lisäksi kaikista ostamistasi mainoksista 20% alennuksen.

Jokaiseen sopimukseen kuuluu lisäksi maininta yrityksestä tapahtuman web-sivuston yhteistyökumppaniosiossa. Hitpointin sopimukset noudattavat samaa kaavaa Traconin kanssa.

Kysymyksiä, tiedusteluja ja varauksia voitte lähettää osoitteeseen hitpoint.sponsori (at) tracon.fi. Pöytä- ja mainospaikoissa nopeat syövät hitaat, eli muistakaa tehdä varauksenne ajoissa!