Tarjoa ohjelmaa

Tracon Hitpoint 2017 järjestetään 4.-5.3. Tampereella, Tampere-talossa. Hitpointissa pelataan lauantaiaamusta sunnuntai-iltapäivään. Tarjolla on pöytäroolipelejä, freeform-roolipelejä, keräilykorttipelejä, figupelejä, lautapelejä, sekä luentoja ja muuta pelaamiseen liittyen. 

Tracon Hitpoint 2017:ssa ei ole erillisia kunniavieraita, vaan pyrimme nostamaan suomalaisia pelejä ja pelisuunnittelua esiin mahdollisimman monipuolisesti. Tämä tarkoittaa sekä luentoja pelien tekemisestä ja julkaisemisesta että suomalaisten pelien pelaamista ja pelitestaamista. Luonnollisestikaan kaikki ohjelma ei liity teemaan, ja ohjelmaa on tapahtumassa tarjolla myös muista aiheista.

Etsimme nyt kiinnostuneita ohjelmanjärjestäjiä osallistumaan Tracon Hitpointtiin. Mikäli olet kiinnostunut järjestämään korttipeli-, figupeli- tai lautapeliturnauksen, luennon, työpajan tai larpin, ilmoitathan ohjelmasi tällä lomakkeella

Mikäli haluat ehdottaa meille ohjelmaa, jonka mielelläsi näkisit tapahtumassa, mutta jota et itse ole halukas järjestämään, voi näitä ideoita esittää meille joko Tracon Hitpointin Facebook-sivulla tai sähköpostilla os. hitpoint.ohjelma (at) tracon.fi. Samaan osoitteeseen voit myös lähettää viestiä, mikäli sinulla on alustava ohjelmaidea, mutta mielelläsi pallottelisit sitä jonkun järjestäjän kanssa ennenkuin virallisesti ehdotat ohjelmaa.


Hitpointissa nähdään,
Tracon Hitpoint 2017 ohjelmavastaavat

 

Hae ohjelmanpitäjäksi

Tapahtumassa on tiedossa paljon pelaamista, mutta sen lisäksi haemme myös perinteisen ohjelmanjärjestäjiä. Jos olet kiinnostunut järjestämään luentoa, työpajan tai larpin, lähetä meille tarjouksesi!

Tarjoa ohjelmaa

 

Hae freeform-pelinjohtajaksi

Hitpoint 2017 ohjelma panostaa freeform-roolipeleihin ja etsimme innokkaita pelinjohtajia. Tule mukaan peluuttamaan kansainvälisen pelitarjonnan klassikoita, menneen vuoden uusia suosikkeja tai omia taidonnäytteitäsi. Pelinjohtajille tarjotaan ilmainen viikonloppulippu neljän tunnin peluutuksella. Tervetuloa tekemään suomalaista freeform-skenaariotapahtumaa.

Freeform-pelinjohtajien ilmoittautuminen on auki 31.1. asti.

 

Hae pelinjohtajaksi pöytäroolipeleihin

Tapahtumassa ei ole erityistä teemaa, joten pelitarjonta voi olla mitä tahansa avaruuslänkkäristä transhumanistiseen politiikkakähmäilyyn. Vedettävä roolipeli voi olla joku suurista ja kuuluisista tai jokin tuntemattomampi, lyhyt pikkupeli tai eeppinen tarina. Mikäli olet pitämässä vähintään neljän (4) tunnin edestä pelejä, olet oikeutettu ilmaiseen sisäänpääsyyn koko tapahtuman ajaksi.

Games on Demand -pelinjohtajaksi?

Games on Demand - pelejä pyydettäessä - on konsepti, missä ns. sisäänheittäjät tuovat pelaajia lyhyiksi tarkoitettuihin intropeleihin. Ne voivat esitellä joko tiettyä maailmaa, sääntöjärjestelmää tai yleisesti toimia esittelynä pöytäroolipeleille. Pelit ovat pääasiassa lyhyitä valmisseikkailuja eri sääntöjärjestelmiä käyttäen. Näitä ns. "GoD-pelinjohtajia" haetaan työvoimahaun kautta.

Hae pelinjohtajaksi pöytäroolipeleihin