Majoitus

Tapahtumapaikka Tampere-talolla on avoinna koko lauantain ja sunnuntain välisen yön. Tampere-talon tiloissa ei kuitenkaan saa majoittua, joten huolehdi tarpeen tullen majoitusjärjestelyistäsi ajoissa.

Lattiamajoitus

Hitpointin kävijöille järjestetään edullista lattiamajoitusta hintaan 7€/yö tapahtumapaikan lähettyvillä, Tammerkosken koulutalon tiloissa. Erillinen patjavuokra on 2€/yö. Koululla on käytettävissä suihkutilat. Otathan tarpeesi mukaan matkaan oman makuupussin, tyynyn ja pyyhkeen sekä retkipatjan, mikäli et lunastanut sitä verkkokaupan yhteydessä.

Majoituskoulun ovet ovat auki pe-la 21-10 ja la-su 20-10. Majoituspaikalle voi tarvittaessa jättää tavaroita säilytykseen päivän ajaksi omavastuuperiaatteella.
 
Lattiamajoituspaikkoja on myynnissä rajoitettu määrä verkkokaupassamme. Tämän lisäksi myydään erillisiä makuualustavuokria, joita ei kuitenkaan riitä kaikille majoittujille. Varmistathan siis tilauksesi hyvissä ajoin! Tilauksesta ei lähetetä tilausnumeroa, vaan majoitusrannekkeen voi lunastaa paikan päällä Tampere-talon lipunmyyntipisteessä henkilöllisyystodistusta vastaan. Mikäli saavut Tampereelle jo perjantaina, voit lunastaa ennakkoon ostetun majoituspaikkasi myös suoraan majoituskoululta.
 
Tilauksen yhteydessä on annettava majoittuvien henkilötiedot. Mikäli paikkoja jää ennakkomyynnistä jäljelle, voi majoituslipun ostaa myös lauantaina tapahtumapaikalta, lipunmyyntipisteestä. Perjantaina majoituspaikkoja ei myydä paikan päällä Tampere-talossa/ majoituskoululla, vaan perjantain ja lauantain välinen majoitus on tarkoitettu ainoastaan paikan ennakkoon maksaneille.
 
Majoituspaikkana toimii Tammerkosken koulu, joka sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Tampere-talosta, aivan Tuomiokirkon vieressä.
Koulun osoite on Rautatienkatu 3-5, Tampere.
 

Osta majoituslippusi Hitpointin nettikaupasta!

Hotellit ja hostellit

Tampereella on runsaasti hotelleja ja hostelleja, niistä on tarjolla lisätietoa Booking.com:issa

Edullista majoitusta Tampereella tarjoavat esimerkiksi seuraavat paikat: