Tapahtuma

Tracon Hitpoint järjestetään toista kertaa 4.-5.3.2017 Tampere-talossa. Ovet avautuvat lauantaina kello 10.00 ja sulkeutuvat sunnuntaina kello 18.00. Tapahtuman ovet ovat auki koko viikonlopun.

Pääsymaksu

Tapahtumaan on pääsymaksu. Lipun hinta on 15 euroa ja sillä saa koko tapahtuman ajan voimassa olevan rannekkeen. Lippuja on saatavilla verkkokaupastamme tai tapahtuman pääovelta.

Sijainti ja saapuminen

Tampere-talo sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 55, Tampere. Tapahtumapaikka on lyhyen kävelymatkan päässä rautatie- ja linja-autoasemilta.

Ruokailu

Tampere-talolla on vasta avattu uusi a la carte -ravintola Tuhto. Ravintola palvelee tapahtumaviikonloppuna lauantaina klo 11-24 sekä sunnuntaina klo 12-18. Tämän lisäksi Sorsapuistosalissa kävijöitä palvelee kahvio, josta on mahdollista ostaa pienempää purtavaa, kuten suolaisia ja makeita kahvileipiä. Kahvio on avoinna lauantaina klo 10-22 sekä sunnuntaina klo 8-17.

Tampere-talo sijaitsee Tampereen keskustassa ja sen läheisyydessä on useita ruokakauppoja sekä muita liikkeitä. Muun muassa läheisessä kauppakeskus Tullintorissa on useita ravintoloita sekä K-ruokakauppa. 

Pysäköinti

Läheistöllä sijaitsevissa P-Tullintorissa, P-Tullissa ja uudessa P-Hämpissä on vapaita maksullisia parkkipaikkoja. Noin 100 metrin päässä Kalevantien ja Viinikankadun toisella puolella sijaitsee tilava Tampere-talon asiakaspaikoitus (maksullinen la klo 8–16, ilmainen su). Tampere-talon piha-alueen pysäköintialue on tarkoitettu ainoastaan henkilökunnalle ja järjestäjille.

Järjestäjät

Tracon Hitpointin järjestää Tracon ry:n nimittämä järjestelytoimikunta eli conitea, joka muodostuu kokonaan vapaaehtoisista. Järjestelytoimikunnan lisäksi Tracon Hitpointissa on talkootyöläisiä mm. lipunmyynnissä, narikassa ja infotiskillä sekä kymmeniä luennoitsijoita ja muita ohjelmanjärjestäjiä. Kaikki järjestely tehdään vapaaehtoistyönä.

Ikärajat ja -suositukset

Tapahtuma on ikärajaton mahdollista anniskelualuetta lukuunottamatta. Joissain yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla ikärajoja tai -suosituksia, joista ilmoitetaan ohjelmakartassa, ohjelmalehdessä ja paikan päällä salin ohjelmataulukossa. Huomaathan, että mahdollisiin K18-ohjelmanumeroihiin osallistuvien on pyydettäessä todistettava ikänsä ajokortilla, passilla tai Poliisin myöntämällä henkilökortilla.

Henkilötietojen käsittely

Ennakkolipunmyynnissä verkkokaupassa kerättyjä henkilötietoja kerätään, säilytetään ja käytetään henkilötietolain mukaisesti. Verkkokaupan avauduttua on mahdollista tutustua sen rekisteriselosteeseen. Vastaavasti vapaaehtoistyövoiman ilmoittautumisjärjestelmän tietoja käytetään vain tapahtuman työvuorojen koordinointiin ja siitäkin löytyy oma rekisteriselosteensa.

Kävijän ei tarvitse luovuttaa mitään henkilötietoja tapahtumassa vieraillessaan. Tietoja voidaan kysyä kilpailuihin osallistuvilta, jolloin tietoja käytetään tarvittaessa yhteydenottoon järjestäjien toimesta. Minkään ohjelmanumeron yhteydessä kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi pyydettäessä asianomaiset luvat omaaville viranomaisille. Tapahtumassa suoritetaan myös kyselyjä, joihin osallistuva voi halutessaan ilmoittaa henkilötietoja esimerkiksi arvontaa varten.