Ohjelma

Tracon Hitpoint on ennen kaikkea pelaamistapahtuma.

Kymmenet pelinjohtajat vetävät tapahtumassa roolipelejä, ja vapaata pelaamistilaa löytyy myös läpi tapahtuman. Lautapelejä voi lainata pelattavaksi, ja muutamassa suositussa pelissä järjestetään myös turnaus. Figu- eli miniatyyripeleissä ja keräilykorttipeleissä on käynnissä suurempia turnauksia palkkioineen, mutta myös omaksi huvikseen on mahdollista pelata. 

Pohjoismaisen perinteen mukaiset freeform-pelit ovat myös rantautuneet Tracon Hitpointtiin, ja näitä pöytäroolipelien ja larppien keinoja yhdisteleviä pelejä järjestetään molempina päivinä aamusta iltaan. Pelaamisen ohella tapahtumassa on tilaa myös luennoille. Kahdessa salissa luennoidaan aamupäivästä yömyöhään pelaamisesta, sekä tarjotaan taustamateriaalia, josta voi ottaa inpiraatiota omiin peleihinsä. Larppaaminenkin on osa tapahtumaa, mutta enemmän kuitenkin puheohjelman, kuin konkreettisten pelien kautta. 

Ohjelmaa löytyy niin aloittelijoille, veteraaneille, kuin kaikille siltä väliltä.

 

Ohjelmakartta

Ohjelma on julkaistu. Turnaukset, roolipelit, freeformit, larppi sekä puheohjelmat ovat nyt katsottavissa ohjelmakartasta. Huomioithan, että ohjelmaan voi tulla vielä lisäyksiä ennen tapahtumaa.

Tutustu ohjelmakarttaan tästä!

Ennakkoilmoittautuminen roolipeleihin ja freeformeihin tapahtuu infon läheisyydessä ilmoittautumispisteellä. Turnauksiin suositellaan ennakkoilmoittautumista, mutta niihin voi osallistua myös suoraan turnauksen järjestäjille turnauksen alkaessa. Puheohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

 

Huomaathan myös ohjelmakartan ulkopuolisen ohjelman!

Tarkastele tästä ohjelmakarttan ulkopuolista ohjelmaa!