Valmistaudu Hitpointtiin jo ennakkoon!

Maura

Meillä coniteassa on pitänyt kiirettä, mutta meidätkin ehdit varmasti tavata pelaamasta tapahtumassa. Keräsimme teille helpottavan listan suunnitellaksesi oman tapahtumasi aktiviteettejä, sillä Hitpoint on jo ihan nurkan takana, alle viikon päästä! 
 
Mistä voin ostaa liput ennakkoon?
Kompassista lipun ostaneet pääsevät vaihtamaan liput rannekkeeksi jo 9.30 alkaen, jotta pelaamaan pääsee suoraan 10.00 tapahtuma-alueen auetessa.

Lisää lipunmyynnistä...

 
Mistä voin ostaa majoituslipun ennakkoon?
Suosittelemme lämpimästi majoituspaikan ostamista etukäteen; lipunmyynnistä jäljelle jääneitä majoituspaikkoja voi ostaa myös tapahtuman aikana, mutta emme voi taata kaikille halukkaille riittävän paikkoja saatika alustoja.

Lisää majoituksesta...

 
Voit tutustua ohjelmaan
Valikoimasta löytyy paljon eri luentoja sekä demotuksia ja turnauksia erilaisista peleistä. Ei sovi unohtaa läpi tapahtuman palvelevaa lautapelilainaamoa, josta varmasti löydät myös aamuyön hetkille itsellesi peliseuraa ja tekemistä! Jos olet kiinnostunut pelaamaan tiettyä lautapeliä, voit toivoa Vimpelissä peliä. Muistathan myös kertoa, jos olet tuomassa paikalle jonkin harvinaisuuden!

Lisää ohjelmasta...

 
Tutustu myös pelisuunnittelukilpailun peleihin
Tapahtumassa pelattavien pelien kuvaukset on nyt julkaistu! Mitä sinä haluat päästä pelaamaan? Kaikki pelejä pelanneet voivat antaa suoraan pelinkehittäjälle palautetta omasta pelikokemuksestaan, joka auttaa jatkokehittämään pelejä. Muistathan myös äänestää omaa suosikkiasi, sillä myös yleisön suosikki palkitaan! Pelit ovat pelattavissa lauantaina 11-21 ja sunnuntaina 11-15. Tuomarien ja yleisön suosikki kerrotaan tapahtuman päättäjäisissä.

Esittelemme pelisuunnittelukilpailun tuotokset täällä...

 
Voit päättää mitä freeform-, roolipeli- tai Pathfinder Societyn pelejä haluat pelata
Peleihin voi ilmoittautua infon läheisyydessä ja infon henkilökunta auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivan pelin. Pathfinder Societyn peleihin voi ilmoittautua suoraan Riffin pelitiloissa.
Freeform-skenaarioiden ja roolipelien aikataulut löydät Kompassista, Pathfinder Societyn skenaarioiden listan taas täältä.
Jos taas tapahtuman aikana omaa pelinjohtajahammasta alkaa kutkuttamaan, roolipelipöytämme toivottavat tervetulleiksi myös impropelejä! Jos haluat ilmoittaa oman pelisi tapahtuman muiden roolipelien ohessa, olethan yhteydessä infoon. Valitessa pöytää, jolla pelaat kavereidesi kanssa, tarkistathan ensin aikataulusta, ettei pöytä ole jo varattu pelisi keston aikana.

Tutustu freeform- ja roolipeli tarjontaan tarkemmin...

 
Voit myös ilmoittautua figu- tai korttipeliturnauksiin
Varmistaaksesi oman paikkasi, voit ilmoittautua jo ennakkoon turnauksiin! MtG-turnauksia pelataan lisäksi aina turnauksen pelaajamäärän täytyttyä. Turnauksien ulkopuolella pelitilat ovat käytettävissä vapaasti pelitilana ja Todellisuuspakolaiset ry:n Skirmish-pelipisteellä voit saada opastusta figujen ihmeelliseen maailmaan.

Ilmoittaudu figuturnauksiin  Ilmoittaudu korttipeliturnauksiin

 
 
Conia jo kuumeisesti odottaen,
Katariina Pirttijärvi
Tracon Hitpoint 2017 pääjärjestäjä

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti